Επιστροφές Προϊόντων

Πολιτική Επιστροφών

Έχετε δικαίωμα επιστροφής προϊόντων, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους.

Τα έξοδα αποστολής , τα έξοδα επιστροφής και τα έξοδα αντικαταβολής, βαρύνουν τον πελάτη.

Τον πελάτη βαρύνουν και τυχόν έξοδα συναλλαγής (π.χ. προμήθεια εμβάσματος), για την πληρωμή της παραγγελίας αλλά και για την επιστροφή των χρήμάτων στο λογαριασμό του.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχουν αποσφραγιστεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, χωρίς σημάδια χρήσης ή αλλοίωσης, να περιέχουν όλα τους τα παρελκόμενα και τα εγχειρίδια και οδηγίες χρήσης.

Τα προϊόντα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο).

Για την επιστροφή θα πρέπει να μας ενημερώσετε και στη συνέχεια να αποστείλετε τα προϊόντα. Μπορείτε να μας ενημερώσετε στέλνωντας e-mail στο returns@alltools.gr ή τηλεφωνικά στο 2351-235-256.

Τα προϊόντα μετά την παραλαβή τους θα ελέγχονται και εφόσον ισχύουν όσα αναφέρθηκαν παραπάνω, θα ενημερώθείτε για την επιστροφή του ποσού που είχε καταβληθεί. Το ποσόν που θα επιστρέφεται είναι η αξία των προϊόντων και όχι τα έξοδα αποστολής, επιστροφής ή / και έξοδα αντικαταβολής. Η επιστροφή του ποσού θα γίνεται σε όχι περισσότερο από 1 εβδομάδα μετά την παραλαβή των προϊόντων. Τυχόν προμήθεια που απαιτήθηκε για τις συναλλαγές, βαρύνει τον πελάτη.

Αν η τιμή ενός από τα προϊόντα άλλαξε στο διάστημα των 14 ημερών, δεν επηρεάζει την επιστροφή τους. Ο υπολογισμός του ποσού που θα σας επιστραφεί θα γίνει σύμφωνα με την τιμή που είχε το προϊόν κατά την παραγγελία σας.