Σχετικά με εμάς

Το alltools.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα εργαλείων, σιδηρικών και χρωμάτων.

Συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρίες, επιλέγουμε επώνυμα και αξιόπιστα προϊόντα για να μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία το πιο κατάλληλο για τις ανάγκες σας , σε ανταγωνιστικές τιμές.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα alltools.gr θα βρείτε:

  • Ηλεκτρικά εργαλεία για επαγγελματίες και ερασιτέχνες
  • Εργαλεία μπαταρίας για κάθε χρήση
  • Εργαλεία χειρός για τον κήπο, τον αγρό, το συνεργείο.
  • Εργαλεία για DIY κατασκευές
  • Μηχανήματα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας.
  • Είδη Προστασίας Εργαζομένων
  • Αρδευτικά εξαρτήματα και σωλήνες
  • Χρώματα για κάθε επιφάνεια και χρήση

Η σελίδα έχει σχεδιαστεί από επαγγελματίες με πρωταρχικό στόχο την ικανοποίηση του επισκέπτη.

Κύριο μέλημά μας είναι να απολαμβάνετε μια ευχάριστη εμπειρία κάθε φορά που επισκέπτεστε τη σελίδα μας και γι’ αυτό προσπαθούμε καθημερινά.

Στη σελίδα του κάθε προϊόντος, θα βρείτε εκτός από την περιγραφή και άλλα χρήσιμα στοιχεία, όπως τεχνικά χαρακτηριστικά, συνδέσμους και παραπομπές στη σελίδα του κατασκευαστή, εικόνες των προϊόντων, παραδείγματα εφαρμογών και άλλα. Κάτω από κάθε προϊόν θα βρείτε προτεινόμενα προϊόντα που σχετίζονται με αυτό που επιλέξατε.

Παράλληλα, γίνεται συνεχής προσπάθεια ώστε να βρίσκετε εύκολα και γρήγορα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να επιλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα για τις ανάγκες σας.

Οι παραγγελίες μπορούν να καταχωρηθούν χωρίς να προηγηθει εγγραφή σας. Η Δυνατότητα ολοκλήρωσης της παραγγελίας σαν επισκέπτης είναι ενεργοποιημένη. Στην περίπτωση αυτή η εξόφληση της παραγγελίας μπορεί να γίνει μόνο με χρεωστική / πιστώτική κάρτα ή με αντικαταβολή (γιαδέματα που αποστέλλονται με ΕΛΤΑ courier).  

Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση προϊόντων χρησιμοποιώντας εξελιγμένα εργαλεία αναζήτησης και να ταξινομήσετε, να συγκρίνετε, ή να φιλτράρετε τα προϊόντα ανάλογα με τα χαρακτηριστικά ή την τιμή τους.

Αν κατά την περιήγησή σας διαπιστώσετε κάποια έλλειψη, δυσλειτουργία, λάθος ή αν έχετε κάποια πρόταση σχετικά με τη σελίδα μας, μπορείτε να μας στείλετε email στο getbetter@alltools.gr.

Και φυσικά, είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία έχετε σχετικά με προϊόντα ή τον λογαριασμό σας.

alltools.gr