Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

1.Αποστολή με courier (ΕΛΤΑ ή SPEEDEX)

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας στο χώρο σας μέσω του δικτύου της ΕΛΤΑ Courier και της SPEEDEX.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε η αποστολή να γίνει με μια απο τις 2 εταιρείες, μπορείτε να το γράψετε στο πεδίο "Σχόλια για την Παραγγελία". 

Αποστολές και παραδόσεις γίνονται τις εργάσιμες μέρες της εβδομάδας (Δευτέρα-Παρασκευή).

Η χρέωση για αποστολή Courier είναι:

3,00 € για δέματα με βάρος έως 2 κιλά (πραγματικό ή ογκομετρικό βάρος)
1,00 € για κάθε επιπλέον κιλό.

Μπορείτε να υπολογίσετε το ογκομετρικό βάρος μέσα από τη σελίδα της ΕΛΤΑ courier. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

2.Αποστολή με μεταφορική εταιρία

Βαριά ή ογκώδη δέματα αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία. Το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει τον αγοραστή και καταβάλλεται στην μεταφορική εταιρεία κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων.

Ο αγοραστής μπορεί να ενημερωθεί για το κόστος των μεταφορικών τηλεφωνικά ή μεσω email.
Οι παραγγελίες που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία θα πρέπει πρώτα να έχουν εξοφληθεί με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα.
Η μέθοδος της αντικαταβολής δεν ισχύει.


*Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται αυτόματα και εμφανίζονται πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Έχει καταβληθεί προσπάθεια ώστε ο υπολογισμός να γίνεται σωστά. Στην περίπτωση που υπάρχει διαφορά στο κόστος σε σχέση με τον υπολογισμό που έγινε από το σύστημα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε. Η παραγγελία θα προχωρήσει μόνο εφόσον εγκρίνετε την παραγγελία με το επαυξημένο κόστος αποστολής.

Εάν διαφωνείτε, η παραγγελία θα ακυρωθεί και θα σας επιστρέψουμε το ποσόν που τυχόν είχατε καταβάλει, όσο πιο άμεσα γίνεται.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε η αποστολή να γίνει με άλλο τρόπο, μπορείτε να το αναφέρετε στο πεδίο “σχόλια για την αποστολή”.

Δωρεάν Μεταφορικά

Παραγγελίες με αξία (τελική με ΦΠΑ) πάνω από 100 ευρώ και βάρος έως και 5 κιλά (πραγματικό ή ογκομετρικό), αποστέλλονται με δωρεάν μεταφορικά.

Το κόστος της αντικαταβολής στην περίπτωση αυτή είναι και πάλι 3,00 ευρώ.