Τρόποι πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους.

1.Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα

Αν, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, επιλέξετε να πληρώσετε μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας θα μεταφερθείτε αυτόματα στην ειδική σελίδα ασφαλών πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς, όπου θα ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας με ασφάλεια. Το alltools.gr δεν κρατάει κανένα στοιχείο της κάρτας που χρησιμοποιήθηκε για τη συναλλαγή. Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, επιστρέφετε αυτόματα στη σελίδα μας.

2.Αντικαταβολή

Πληρώστε ολόκληρη την αξία της παραγγελίας σας τη στιγμή της παραλαβής των προϊόντων. Η δυνατότητα αυτή υπάρχει μόνο για αποστολές με courier και χρεώνεται 2,00 € επιπλέον. Εάν δεν καταβληθεί ολόκληροτο ποσό αντικαταβολής, η παραγγελία δεν θα παραδίδεται. Η μέθοδος της Αντικαταβολής δεν ισχύει για παραγγελίες που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία.

3.Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας σε έναν από τους λογαριασμούς που διαθέτουμε, στην Τράπεζας Πειραιώς και τη Eurobank. Στη συνέχεια θα πρέπει να μας ενημερώσετε για την κατάθεσή, τηλεφωνικά στο 2351-235-256 ή στέλνοντας το αποδεικτικό πληρωμής με e-mail στο sales@alltools.gr. Στην κατάθεσή παρακαλείσθε να αναγράφετε το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό της παραγγελίας. Σε περίπτωση εμβάσματος από διαφορετική τράπεζα το επιπλέον κόστος επιβαρύνει τον πελάτη.